Verkoop uw diamanten aan de beste prijs bij Ja-Diam

Wanneer u beslist om uw kostbare diamanten te verkopen, dient u bij deze belangrijke beslissing professioneel te werk gaan. U bent niet alleen op zoek naar de allerbeste prijs voor uw diamanten, maar ook naar een geschikte partner. Iemand die u een persoonlijke service en vakkennis kan bieden, iemand die juist die extra moeite zal doen om de maximale waarde voor uw diamant te krijgen.

Ja-Diam kijkt ernaar uit om met u samen te werken en u de beste verkoopprijs voor uw diamant of diamanten juwelen te garanderen. Waarom zou u in dat geval voor Ja-Diam kiezen? Wel, omdat u bij ons een uitzonderlijke service krijgt en een beroep kunt doen op onze jarenlange ervaring.

Het Ja-Diam verschil

Wij zijn een familiebedrijf dat al drie generaties lang in de diamantsector actief is. Als edelsteendeskundigen, expert taxateurs en diamant liefhebbers kunnen we u begeleiden bij uw verkoop en u het nodige advies verstrekken bij elke stap in het verkoopproces. Wees op uw hoede voor collega’s die weinig kennis hebben van de diamantmarkt. Deze medewerkers zijn vaak niet in staat om de beste verkoopprijs voor uw diamant te verkrijgen.

Voor onze onmiddellijke service kunt u gebruik maken van het contacteer ons formulier om ons zo de gegevens van uw diamant te bezorgen. U kunt ons tevens een persoonlijke e-mail sturen naar jadiam@skynet.be. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Overweeg voor uzelf om uw diamant via Ja-Diam te verkopen. U verdient enkel het beste.