Een verlovingsdiamant kopen die ze graag zal zien!

Ja-Diam biedt een enorme keuze aan verlovingsdiamanten en wij zijn er zeker van dat wij ook voor u de ideale diamant liggen hebben. Als u verlovingsdiamanten koopt, dient u rekening te houden met veel factoren, maar u kunt op Ja-Diam rekenen voor haar kennis en unieke service.

Vertrouw op onze vriendelijke experts en laat u begeleiden bij een succesvolle aankoop die letterlijk een leven lang zal meegaan.

Verspil geen tijd: hier vindt u wat u moet weten!

Diamanten kopen voor uw verlovingsringen doe je uiteraard best met de persoon erbij. We zijn dan ook blij om een afspraak met een Ja-Diam diamant expert in te plannen. Maar voordat u een diamantzaak binnenstapt, dient u een paar zaken te overwegen:

  • Brengt u uw verloofde mee? – U bepaalt of u uw verloofde wil betrekken bij de keuze van de diamanten, of denkt u dat ze liever de once-in-a-lifetime sensatie van een verrassing ervaart. U kunt ook een losse diamant kopen om haar te verrassen en dan kan zij mee helpen de juiste ring te zoeken.
  • Ken haar voorkeuren – Denk aan de sieraden die ze regelmatig draagt. Draagt ze graag wit goud of heeft ze misschien liever geel goud? Modern of klassiek? Houdt ze van een specifieke edelsteen als aanvulling op een diamant? De perfecte diamanten verlovingsringen zijn een weerspiegeling van de persoonlijkheid en stijl van hun eigenaars.
  • Kies de juiste maat – Niet alleen de ringmaat is belangrijk om de juiste grootte van de diamant te bepalen. De juiste verhouding kan het verschil maken. Vrouwen met lange vingers kunnen dikkere juwelen dragen, terwijl langgerekte diamanten kortere vingers slanker doen lijken.
  • Kies de juiste zetting – De vorkinstelling is erg populair, maar past misschien niet bij de persoonlijkheid of levensstijl van uw verloofde. Ja-Diam kan u bij elke optie begeleiden zodat u de juiste keuze kunt maken.

Ja-Diam – Enkel de juiste diamant, altijd de juiste prijs

Budget speelt uiteraard een belangrijke rol bij de aankoop van een verloving diamanten ring. Kies de beste: kies Ja-Diam voor al uw verlovingsdiamant behoeften! Neem contact met ons op voor meer informatie.