Nu meer dan ooit – Investeer in diamant voor een investering op lange termijn

De financiële crisis laat zijn sporen na bij iedereen, ook bij u. Wat doet u het best met uw zuurverdiende spaargeld? Laat u dit veilig staan op uw bankrekening of lijkt een investering u ook wel wat? Ja-Diam biedt u een veilige investering aan, namelijk in diamanten. Diamanten zijn tijdloos én genieten wereldwijd een enorme populariteit. Misschien klinkt de slogan ‘Diamonds are forever’ u welbekend in de oren? Wel, indien u investeert in diamant, is ook uw geld gegarandeerd. Hieronder vindt u verdere informatie omtrent een investering in diamant.

Waarom investeren in diamant?

Diamanten hebben doorheen de jaren een waaier aan karaktereigenschappen toegewezen gekregen. Ze worden omschreven als kostbaar, magisch, zeldzaam, prestigieus, romantisch, luxueus en mysterieus. Welk ander product kan zich deze termen toe-eigenen? Mede door deze sleutelelementen behoren ze tot de meest gewilde objecten ter wereld. Bovendien zijn ze meer dan geschikt als investering, aangezien ze u een tal van voordelen te bieden hebben. Hieronder vind u er een aantal op een rijtje:

  • Diamanten verliezen hun waarde niet na verloop van tijd, vanwege hun duurzaam karakter. Dit in tegenstelling tot andere luxueuze producten, zoals oldtimers en bont, van dewelke hun waarde daalt vanwege een verminderde kwaliteit;
  • Een diamant vergt, in vergelijking met andere investeringen, weinig tot geen onderhoudskosten;
  • Een diamant is wereldwijd enorm gewild, wat maakt dat u deze ook over de ganse wereld kan inwisselen. Dit betekent bijgevolg ook dat ze een alternatief betaalmiddel vormen bij gebrek aan geld;
  • U dient geen rekening te houden met eventuele taksen in geval van stijgingen van waarde. U kan bijgevolg genieten van een belastingvrije vermeerdering van uw investering!

Ja-Diam – The place to be voor uw investering!

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten diamanten, van de allerkleintjes tot de grote stenen. Wij hebben een rijk verleden aan ervaring en kunnen u daarom de kennis bieden die een goede investering vereist. We kunnen u de beste kwaliteit garanderen, wat een meerwaarde is voor u en uw geld. Ja-Diam geeft u verder ook het belangrijke en nodige certificaat. Als u wenst te investeren in een diamant, dient u er namelijk zeker van te zijn dat hieraan een wereldwijd erkend diamant certificaat vasthangt. Bij Ja-Diam zijn we ons hiervan meer dan bewust, waardoor we u dan ook vast en zeker voorzien van dit document. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht en staan we altijd tot uwer beschikking. Wenst u diamanten te verkopen, aan te kopen of te laten taxeren? Ja-Diam biedt het u allemaal onder één dak. Mail ons gerust of geef ons een belletje: we proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan!

Conclusie

Investeren in diamant is een veilige investering en samen met Ja-Diam bent u zeker van het ideale partnership! Een diamant is uniek en vormt niet alleen ‘a girl’s best friend’, maar die van iedereen. Hun aantrekkingskracht zal altijd en overal gegeerd zijn, zodat er steeds iemand bereid zal zijn u een mooie som als wederdienst te betalen.

Wenst u meer te weten te komen over Ja-Diam als partner voor uw investering? Maak dan vandaag nog een afspraak via mail jadiam@skynet.be of via het telefoonnummer +32(0)3/232.00.75 en wij trachten u zo snel mogelijk van dienst te zijn!